Politika O Privatnosti

Poslednje ažuriranje: 26. februar 2018.

Dobrodošli na veb-sajt za proizvod PARANIT (“Veb-sajt”).

Vaša saglasnost i izmene Politike o privatnosti

Pristupanjem Veb-sajtu i korišćenjem istog, prihvatate da ste pregledali ovu Politiku o privatnosti i da ste saglasni sa istom i slažete se da možemo da preuzmemo i koristimo Vaše lične podatke u skladu sa ovom Politikom o privatnosti.

Veb-sajt, njegovi sadržaji i ova Politika o privatnosti mogu se s vremena na vreme ažurirati ili izmeniti bez prethodnog obaveštenja. Pristupanjem i upotrebom Veb-sajta nakon takvog ažuriranja ili izmene, obavezani ste istim ažuriranjima i/ili izmenom. Stoga Vas molimo da povremeno pregledate ovu Politiku o privatnosti.

Preuzimanje i upotreba informacija​

Veb-sajtom upravlja Perrigo Pharma International Designated Activity Company (u daljem tekstu „Perrigo“, „mi“ ili „nas“).

Kada posetite naš Veb-sajt, preuzimamo informacije koje nam dobrovoljno dostavljate (npr. preko obrasca za kontakt) i naš veb sever može automatski da prepozna Vašu IP adresu, tip i verziju Vašeg pretraživača.

Ove informacije se koriste za pružanje usluga koje tražite (kao što je odgovaranje na Vaša pitanja) i unapređivanje sadržaja i strukture našeg Veb-sajta. Ove informacije koriste se samo interno od strane povezanih lica Perrigo Pharma Grupe, koja su saglasna da će sa istim postupati u skladu sa ovom Politikom o privatnosti, i da ih neće prenositi drugim organizacijama u komercijalne svrhe.

Možemo koristiti Vaše lične podatke anonimno kako bi nam to omogućilo da dajemo zaključke i izjave kako za komercijalne (npr. na veb-sajtovima za proizvod) i nekomercijalnim (npr. u tehničkom dokumentu) primenama (kako na mreži, tako i van mreže).

Kolačići

Da bi ovaj Veb-sajt pravilno radio, ponekad stavljamo male datoteke sa podacima, koje se nazivaju kolačićima, na Vaš uređaj.

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju veb-sajt čuva na Vašem računaru ili mobilnom uređaju kada ga posećujete. Omogućuje veb-sajtu da zapamti Vaše postupke i parametre (poput korisničkog imena, jezika, veličine fonta i drugih vizuelnih parametara) tokom određenog perioda, tako da ne morate da ih unosite svaki put kada se vratite na sajt ili pretražujete stranice. Takođe nam omogućava da analiziramo korišćenje Veb-sajta kako bismo bili u mogućnosti da ga unapredimo.

Možemo da koristimo kolačiće iz više razloga, poput:

  • radi sastavljanja anonimne statistike povezane sa šablonima i trendovima pretraživanja. Za te potrebe analiziranja, koristimo Google Analytics. Za više informacija o Uslovima upotrebe i Politici o privatnosti, pogledajte http://www.google.com/analytics/terms/gb.html ili https://www.google.de/intl/en/policies/;
  • radi analize podataka o prodaji;
  • radi sprovođenja marketinškog istraživanja;
  • radi prilagođavanja sadržaja ili funkcija veb-sajta korisniku;
  • radi pružanja pomoći, praćenja poseta sajtu od strane korisnika, određenih usluga koje se nalaze na internetu;
  • radi omogućavanja korisnicima sa lozinkama da ponovo uđu na određene internet stranice, a da ne moraju da ponovo unose prethodno iskucane podatke;
  • radi prikazivanja relevantnih reklama na drugim veb-sajtovima.

Možete da kontrolišete i/ili brišete kolačiće po želji – za više detalja, posetite aboutcookies.org. Možete da izbrišete sve kolačiće koji se već nalaze na Vašem računaru i možete da podesite većinu pretraživača da sprečavaju čuvanje istih. Međutim, ukoliko to učinite, možda ćete morati ručno da podešavate neke parametre pri svakoj poseti nekom sajtu i neke usluge i funkcije možda neće raditi.

Bezbednost​

Preduzimamo razumne korake da sprečimo gubitak, nezakonitu upotrebu ili izmenu ličnih podataka koje ste nam dostavili preko našeg Veb-sajta. Međutim, treba imati u vidu da nijedan prenos na internetu nije 100% bezbedan i bez grešaka. To naročito važi za mejlove koji se šalju na ovaj Veb-sajt ili sa njega. Stoga bi trebalo posebno da vodite računa kada odlučujete koje podatke ćete nam poslati preko Veb-sajta ili mejla.

Imate pravo da pregledate i ispravite svoje lične podatke. Da biste to učinili, pošaljite zahtev sa datumom i potpisom, zajedno sa kopijom lične karte ili pasoša na adresu navedenu u daljem tekstu.

Linkovi za druge sajtove​

Ovaj Veb-sajt može da sadrži reference ili linkove za druge veb-sajtove koje ne kontroliše Perrigo i za koje ova Politika o privatnosti ne važi. Imajte u vidu da ste jedini odgovorni za posetu tim drugim veb-sajtovima.

Pravno obaveštenje​

Vaša upotreba ovog Veb-sajta takođe podleže našem Pravnom obaveštenju.

Kontaktirajte nas

Slobodno nas kontaktirajte ukoliko imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici o privatnosti.

Perrigo Pharma International D.A.C.
Treasury Building, Lower Grand Canal Street
Dublin 2
IRELAND